G-GBPT7XCBGB
top of page
Alla har rätt till en självständig livsstil.

På Dooman ser vi det som vårt uppdrag att göra platser mer tillgängliga för så många av våra medmänniskor som möjligt. Vi har i årtionden leverera produkter för Bostadsanpassning runt om i landet och Storgöteborgs samtliga kommuner.

 

Vi har lång och gedigen erfarenhet kring hur processerna fungerar vid bostadsanpassning vilket underlättar för såväl beställare/brukare som handläggare på kommunen.

Bostadsanpassning

Trygghet och säkerhet sedan 1971

Originalet

01

Minigarage och tillbehör

Förvaringslösningar från Dooman bygger på faktorer som tillgänglighet, säkerhet och användarvänlighet men vi jobbar också med skalbarhet vilket i princip betyder att man kan komplettera och anpassa garagen efter varje kunds unika behov och önskemål.

BB40 eller "Brödburken" som många kallar det är originalet på marknaden, som för första gången placerades ut 1995 och beställaren var då Partille Kommun.

Mer information här...

02

Dörrautomatik och låssystem.

I mer än 30 år har Dooman Teknik installerat dörrautomatik i offentliga miljöer. Med mer än 10 000 levererade och installerade dörrautomatiker är vi idag en rutinerad leverantör och partner, bl.a. åt Göteborgs Stad samt otaliga fastighetsbolag och Bostadsrättsföreningar.

Oavsett om ni är i behov av dörrautomatik för entré, framsidan, baksidan eller insidan tar vi fram en lösning som passar just era behov och byggnader.

Mer information här...

03

Säkra hemmet med Spisvakt.

Nästa generations spisvakt. Utvecklingen av denna trådlösa spisvakt Mkomfy 1.8 har skett i samverkan med Handläggare, Arbetsterapeuter och Installatörer inom  Bostadsanpassning. Efter flera tusen installerade spisvakter av Mkomfy, är det bara att konstatera att detta är en mycket uppskattad produkt.

Enligt en undersökning gjord av av försäkringsbolaget Folksam startar en tredjedel av alla bostadsbränder i köket och den mest förekommande anledningen är en bortglömd spis, inte levande ljus som många tror.

Mer information här...

04

Stödhandtag och Ledstänger.

Dooman Stödhandtag och Ledstänger är mycket populära och av högsta kvalitet.

Våra stödhandtag och ledstänger är tillverkade enligt en noggrann kvalitetsprocess där vi med hänsyn till slutanvändarna säkerställer såväl användarvänlighet som hållbarhet.

Mer information här...

04

Trösklar, Ramper och Kilar.

På Dooman ser vi det som vårt uppdrag att göra platser mer tillgängliga för så många av våra medmänniskor som möjligt. Vi har under många år installerat trösklar och ramper i offentliga miljöer, bl.a. som leverantör åt Göteborgs Stad, Bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. 

Tillsammans tittar vi på ert behov och där det behövs kommer vi ut på plats, gör en behovsanalys och tar fram underlag så att ni som kund får en så optimal lösning som möjligt till rätt pris.

Mer information här...

bottom of page