G-GBPT7XCBGB
top of page

Bostadsanpassning och fastighetsutveckling sedan 1971

Dooman Teknik erbjuder produkter och tjänster inom bostadsanpassning och fastighetsutveckling, vi ser vi det som vårt uppdrag att förenkla vardagen för våra medmänniskor och vi har alltid som mål att göra platser i hemmet så säkra och tillgängliga som möjligt. 

 

Att skapa möjligheter till en självständig livsstil eller "Independent living" som man också kallar det, tror vi bygger glada och levnadskraftiga människor. Våra kunder är företag, fastighetsförvaltare, fastighetsägare, BRF och landets kommuner.

Vi arbetar i nära samarbete med användare och beställare för att ta fram genomtänkta och lättanvända produkter som dessutom är ekonomiskt realistiska. Vårt minigarage BB-40 är originalet som med sin unika konstruktion och höga kvalitet är marknadsledande sedan många år. Idag finns BB40 i flera varianter och Dooman erbjuder nu även säkra och flexibla förvaringslösningar för cyklar och el-cyklar.

Verksamheten grundades 1971 i Västra Frölunda, Göteborg och har sedan starten arbetat med dörrautomatik, hjälpmedel och bostadsanpassning. Idag är tio personer verksamma med utveckling, produktion och support. Produktionen sker i anpassade lokaler där alla produkter kvalitetsgranskas före leverans. 

Dooman levererar dagligen ut till kunder och användare över hela Sverige samt övriga nordiska länder.
Genom kontinuerlig utveckling och med tydligt fokus på hållbarhet, funktionalitet och enkelhet, har DOOMAN gått i täten för innovation förvarings- och dörrlösningar i boendemiljöer. DOOMAN är idag marknadsledande inom detta segment.

I februari 2015 förvärvades Dooman Teknik AB av Lagercrantz Group och är numera en del av divisionen Electrify.

Om oss

bottom of page