G-GBPT7XCBGB
top of page

Originalet som blivit en del av svensk bostadsanpassning.

Idag väljer de flesta av landets kommuner Dooman Teknik när det kommer till minigarage och bostadsanpassning. BB40 är ett fast installerat minigarage som uppfyller de kriterier som krävs vid bostadsanpassning.

Dessutom ökar kraven på stöldsäkerhet och fast installation av el, vilket sammantaget troligtvis gör BB40 till det bästa alternativet som just nu finns på marknaden för minigarage.

Minigarage från Dooman är designade med kvalitet, funktion & användarvänlighet i fokus.

Därtill erbjuder BB40 höjd trygghet (stöldskyddat) och säkerhet (väderskyddat) genom fast förankring i mark samt fast installation av el.

BB40 Minigarage 

Trygghet och säkerhet sedan 1971

Originalet

01

Tillgängligt och lätt att använda

Förvaringslösningar från Dooman bygger på faktorer som tillgänglighet, säkerhet och användarvänlighet men vi jobbar också med skalbarhet vilket i princip betyder att man kan komplettera och anpassa garagen efter varje kunds unika behov och önskemål.

BB40 eller "Brödburken" som många kallar det är originalet på marknaden, som för första gången placerades ut 1995 och beställaren var då Partille Kommun.

02

Installatörernas favorit

BB40 är inte bara originalet och marknadsledande på marknaden, det är också installatörernas favorit. Garaget levereras "nyckelfärdigt" och är lättinstallerat. 

 

En faktor som sticker ut är det smarta rampsystemet, det är sinnrikt konstruerat för att vara följsamt i förhållande till underlaget garaget ställs på. Vilket i sin tur betyder att förberedande markarbete underlättas.

03

Funktion, kvalité & ständig utveckling

- Vi jobbar hela tiden med att förbättra detaljer och funktionalitet, mycket med utgångsläge ifrån beställare och slutanvändarnas åsikter.

 

Att vi dessutom kontinuerligt får positiv feedback från våra olika installatörer runt om i landet, ser vi som ett gott betyg på vår strävan att alltid överträffa de förväntningar som ställs på garaget, berättar Dennis Lewrén som är upphovsmakare till Originalet BB40. 

04

Detaljer som gör skillnad

Detaljer som sticker ut i förhållande till andra kopior på marknaden, är det smarta rampsystemet, en sinnrik konstruktion som gör rampen följsam i förhållande till det underlag som garaget ställs på.

 

Vilket i sin tur betyder ökad funktionalitet och säkerhet för användarna, att förberedande markarbete underlättas och därtill att underhåll och kostnader reduceras.

Ladda ner Produktblad här.

bottom of page