G-GBPT7XCBGB
top of page

Digitala Passersystem & Informationstavlor är framtiden

Som Fastighetsägare, Förvaltare eller Bostadsrättsföreningar vill man skydda alla delar av fastigheten och kunna erbjuda en lättillgänglig, informativ och trygg miljö till hyresgäster, personal och anställda.

 

Win-Win

Med nyckelfria passersystem från Dooman Teknik har ni kontroll över vem som rör sig in och ur era lokaler, alla tider på dygnet. Och med digitala Informationstavlor skapar ni en naturlig knytpunkt för informationsspridning som involverar alla på ett slagkraftig effektivt sätt. 

 

Det är alltid ett vinnade koncept när hyresgäster, föreningsmedlemmar och personal känner sig uppdaterade, välinformerade och delaktiga.

Informationstavlor & Passersystem

Trygghet och säkerhet sedan 1971

01

Digitala och nyckelfria passersystem

Med nyckelfria passersystem från Dooman Teknik har ni kontroll över vem som rör sig in och ur era lokaler, alla tider på dygnet. Och ni kan erbjuda en lättillgänglig, trygg och säker miljö till hyresgäster, personal och anställda.

 

I en fastighet är det många som kommer och går, givetvis alla som bor och/eller arbetar på platsen förstås men också besökare, kunder, bud, fastighetsskötare och hantverkare. Med passersystem får man kontroll och skydd på alla delar av fastigheten såsom entréer, garage, tvättstuga, lastintag, lager, kontor och serverrum.

Ni uppdaterar smidigt era passersystem med hjälp av dator, surfplatta eller mobil, även om ni befinner er på en helt annan plats.

02

Information i trapphus bygger relationer

Bra relationer till hyresgäster och medlemmar skapar välfungerande fastigheter. Ni kan välja att visa trapphusregister, nyheter, buss & tågtider, felanmälan och jour, energideklaration, solcellsinfo, klocka, väder, felanmälan, förvaltare, trafikinfo och mycket annat.

 

En digital informationsskärm från Dooman Teknik gör det enkelt att alltid ha dagsaktuell information tillgänglig i trapphuset. VAKA informationsskärm eliminerar risken att upphängda lappar med viktig boende-information vandaliseras, försvinner eller hänger kvar med utdaterad information. 

Uppdatering av era informationstavlor hanterar ni enkelt med hjälp av dator, surfplatta eller mobil, även om ni befinner er på en helt annan plats. Ni kommunicerar snabbt, enkelt och säkerställer dagsaktuell information till hyresgäster, medlemmar och personal.  

03

Schemaläggning

Informationstavla och bokningstavla i ett och samma system. I informationsskärmen finns VAKA bokningssystem inbyggt. Bokningssystemet används bland annat för tvättstuga och andra gemensamma lokaler. För att komma till bokningen ”blippas” enkelt den nyckelfria taggen mot den inbyggda läsaren på informationsskärmen och systemet tar användaren till bokningssidan.

Detta ger er ett system som både erbjuder dagsfärsk information och en trygg bokning av gemensamma lokaler i samma digitala informationstavla.

04

God användarvänlighet

Digitala passersystem och informationstavlor från Dooman är enkla att använda och administrera. Informationstavlor uppdaterar man alla samtidigt eller utvalda enheter genom några enkla knapptryck, endast grundläggande datorkunskap behövs. Behärskar man Word eller Powerpoint så kommer uppdateringen av informationen fungera mycket smidigt.

 

Detta gäller även våra passersystem där man enkelt administrerar användare och anpassar passagesystemet efter specifika behov. T.ex. går det att förlänga inpasseringstiden för rörelsehindrade och underlätta för synskadade genom röstinstruktioner. Tillträde och passage kan även begränsas för t.ex. besökare, hantverkare och lokalvårdare till vissa dagar, tider och dörrar.

Här märks det att utvecklarna av programvaran till de olika modellerna har lyssnat på användarna, det måste vara enkelt att administrera och uppdatera.

05

Skalbarhet

I den digitala värld vi lever i är det viktigt att kunna skala upp och integrera produkter och mjukvara. Digitala passersystem och informationstavlor från Dooman går att skala upp till så många enheter som efterfrågas, det fungerar dessutom att integrera med dom flesta Affärs- och fastighetssystem på marknaden.

 

Till våra digitala passersystem och informationstavlor finns det dessutom en bra utbud på smarta tillbehör och kringutrustning. Exempel på detta är porttelefon, plug-in ljudmodul, röstmeddelande, låssystem, larmstyrning för att nämna några.

Inga avgifter eller löpande kostnader

Utöver trygghetsaspekten är elimineringen av löpande kostnader för licenser, externa servertjänster och programuppdateringar väldigt uppskattat.

bottom of page