top of page

Unika förvaringskoncept

Våra förvaringslösningar är mer än garage, det är ett koncept som bygger på vad ni som kund har för önskemål och utmaningar.

Det kan handla om rådgivning kring placering, storlek eller vad som ska placeras i garaget, lämpligt materialval, värmeisolering, låsfunktioner, el-uttag och olika tillbehör såsom t.ex. cykelställ, el-pump och laddningdmöjligheter för el-cyklar. Viktiga faktorer vi tillsammans med er som kund noggrant går igenom för att hitta en gemensam och optimal lösning.

Förvaringslösningar för såväl offentliga som privata miljöer.

Koncept Cykelförvaring

Trygghet och säkerhet sedan 1971

Modeller & tillval

01

Cykelgarage CB5

CB5 är framtaget och anpassat för ökade behovet av stöldskyddade förvaringslösningar för cyklar och mopeder.

 

Garaget bygger på en gedigen konstruktion i metall. CB5 är en smart förvaringslösning där man kan förvara mer än "vanliga" cyklar t.ex. paketcyklar, "side by side" cyklar eller varför inte en Vespa.

För mer information, kontakta oss här.

02

Cykelgarage CB6 Arctic

CB6 Arctic är anpassat för det ökade behovet av stöld- och köldskyddade förvaringslösningar för cyklar och mopeder.

 

Garaget bygger på en gedigen konstruktion i lättmetall, golv i marinplywood från offshorebranschen samt väggar, tak och dörr i dubbla aluminiumplåtar med köldbrygga. CB6 Arctic är en smart förvaringslösning där man kan förvara mer än "vanliga" cyklar t.ex. paketcyklar, "side by side" cyklar eller varför inte en Vespa.

 

Ladda ner Produktblad här.

03

Cykelgarage Special

Våra förvaringslösningar är mer än garage, det är ett koncept som bygger på vad ni som kund har för önskemål och utmaningar.

Ibland behövs det något utöver det vanliga, då är vi på Dooman redo att göra det vi kan för att hjälpa er.


Med utgångsläge från våra standardgarage och era specifika behov på t.ex. färg, mått, inredning och tillbehör, matchar vi era önskemål.

För mer information, kontakta oss här.

04

CB1 Smart Cykelställ

Detta väder- och vindtåliga cykelställ är mycket uppskattat bland våra kunder och förutom att man optimerar parkeringsytan, så är det ergonomiskt, användarvänligt och säkert. 

 

CB1 bygger på en smart och stabil konstruktion delvis i galvat stål. Cykelstället är skalbart för fler platser och utvidgat användande. Det är förhållandevis enkelt att installera och kräver dessutom minimalt med underhåll.

För mer information, kontakta oss här.

05

CB4 Skalbar cykelförvaring

CB4+ är designat och konstruerat för att vara enkelt att såväl installera som att använda. Utmärkande för denna modell är skalbarheten och möjligheten att bygga ut garagen på bredden i ett modulkoncept

Modellen är byggd med genomtänkta materialval för lång hållbarhet och CB4+ levereras med olika låsalternativ samt möjlighet till färgval enligt RAL. En funktionell och tillgänglig förvaringslösning för t.ex. fastighetsägare, BRF, kommuner och företag.

För mer information, kontakta oss här.

06

Låssystem

Förvaringslösningar från Dooman bygger på faktorer som säkerhet och användarvänlighet men vi jobbar också med skalbarhet vilket i princip betyder att man kan bygga ut garaget anpassat efter varje kunds unika behov och önskemål.

 

 

Vi erbjuder olika alternativ för låsning, allt från traditionell nyckel till att öppna och stänga med mobilen. För lite större verksamheter och organisationer finns det också bokningssystem med funktioner såsom t.ex. betalningslösningar att tillgå.

bottom of page