G-GBPT7XCBGB
top of page

Dooman hjälper er över tröskeln.

Bäste kund, med utgångsläge ifrån just ert behov erbjuder vi på Dooman ett brett utbud av produkter för bostadsanpassning, allt ifrån detaljer till kompletta lösningar.

Rutinerad och kunnig personal svarar på era frågor och när det behövs har Dooman kompletta lösningar där vi hjälper er hela vägen från behovsanalys till installation och slutbesiktning.

Trösklar, Ramper & Kilar

Trygghet och säkerhet sedan 1971

01

Ökad tillgänglighet skapar frihet.

På Dooman ser vi det som vårt uppdrag att göra platser mer tillgängliga för så många av våra medmänniskor som möjligt. Vi har under många år installerat trösklar och ramper i offentliga miljöer, bl.a. som leverantör åt Göteborgs Stad, Bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. 

Tillsammans tittar vi på ert behov och där det behövs kommer vi ut på plats, gör en behovsanalys och tar fram underlag så att ni som kund får en så optimal lösning som möjligt till rätt pris.

02

Från behovsanalys till installation.

Att välja Dooman som leverantör ger er en komplett leverantör som installerar era trösklar och ramper för permanent bruk vid bostadsanpassning.

 

Tillsammans tittar vi på ert behov och där det behövs kommer vi ut på plats, gör en behovsanalys och tar fram underlag så att ni som kund får en så optimal lösning som möjligt till rätt pris.

Serviceavtal

Vi har under många år installerat trösklar och ramper i offentliga miljöer, bl.a. som leverantör åt Göteborgs Stad, Bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och erbjuder alltid långsiktiga och förmånliga serviceavtal.

03

Modul- och systemramper.

Våra modul- och systemramper fungerar som kompletat byggsystem. Oavsett om ni är i behov av trösklar och ramper för entré, altan, framsida, baksida eller insida tar vi fram en lösning som passar just era behov och byggnader.

Kvalitets och kostnadseffektiva lösningar

Tröskel- och rampsystem från Dooman Teknik kan monteras i olika kombinationer i det oändliga och vi jobbar bara med produkter och material av högsta kvalitet, vilket är ytterligare en trygghet för er som kund

04

Trösklar och kilar för de flesta behov.

På Dooman tycker vi att alla har rätt till en självständig livsstil och vi ser det som vårt uppdrag att förenkla vardagen för dom som behöver det. Vi har under många år installerat olika typer av kilar såväl i privata som offentliga miljöer

Tillsammans tittar vi på ert behov och där det behövs kommer vi ut på plats, gör en behovsanalys och tar fram underlag så att ni som kund får en så optimal lösning som möjligt till rätt pris

bottom of page