OM OSSI mer än 20år har vi hjälpt människor till en enklare och lite bättre vardag

När benen eller händerna inte längre räcker till behövs lite hjälp på traven. Här kommer Doomans expertis och våra lika enkla som revolutionerande produkter in. Vi drivs av viljan att hjälpa människor med handikapp att få en fungerande vardag i sin boendemiljö.

Vi arbetar i nära samarbete med användare och beställare för att ta fram genomtänkta och lättanvända produkter som dessutom är ekonomiskt realistiska. Vårt minigarage BB-30 är originalet som med sin unika konstruktion och höga kvalitet är marknadsledande sedan många år.

Dooman Teknik AB grundades 1990 i Västra Frölunda, Göteborg och har sedan starten arbetat med dörrautomatik, hjälpmedel och bostadsanpassning. Idag är tio personer verksamma med utveckling, produktion och support. Produktionen sker i anpassade lokaler där alla produkter kvalitetsgranskas före leverans.  

Dooman levererar dagligen ut till kunder och användare över hela Sverige samt övriga nordiska länder.

Genom kontinuerlig utveckling och med tydligt fokus på hållbarhet, funktionalitet och enkelhet, har DOOMAN gått i täten för innovation förvarings- och dörrlösningar i boendemiljöer. DOOMAN är idag marknadsledande inom detta segment.

I februari 2015 förvärvades Dooman Teknik AB av Lagercrantz Group och är numera en del av divisionen Niche Products..

KONTAKTA OSS

Tack för att ni vill komma i kontakt med oss på DOOMAN, vi ser fram emot att hjälpa er och tillmötesgå era önskemål och frågor.  


KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA I KONTAKT MED OSS