DÖRRAUTOMATIK
Produkter & Tillbehör


Tack för att ni är intresserade av våra populära produkter för dörrautomatik.


Dooman erbjuder dörrautomatik för persontrafik som kännetecknas av toppmodern design och säkerhet i världsklass. Ett komplett utbud av automatik för gångtrafik, ideala för bostadshus och kommersiella byggnader.

Dooman erbjuder Entrematic produkter som är enkla att montera och lätta att anpassa för specifika behov. På så vis passande för såväl eftermontering som för nyinstallation. Vi tillhandahåller naturligtvis professionell service till installatörer.
 
Skjutdörrsautomatik
EM skjutdörrsautomatik är konstruerad för ett en mängd olika tillämpningar och kan kombineras med olika profilsystem. Snabb och enkel att installera och tillgänglig i standardlängder, ett utmärkt val för vilken kommersiell eller offentlig byggnad som helst, liksom för bostadshus. Kontakta oss xxx för mer information.
 
Slagdörrsautomatik
Anpassad för såväl interiör som exteriör användning och kan användas för allt från bostadshus till detaljhandel med hög persontrafik. Se artiklar nedan.
.


PRODUKTER SOM GÖR SKILLNAD

Under drygt 25år har vi på Dooman hjälpt människor till en enklare och lite bättre vardag. .  

Doomans kunder är allt ifrån privatpersoner till företag, kommuner och landsting. Kunnig personal, ständig utveckling och effektiva leveranser, det är Dooman.

.

Funderar ni på att installera Dörrautomatik?
Kontakta oss idag så förklarar vi hur det går till.

.

PRODUKTER
.

EMSW PUSH-paket (tryckande), SVART
1000132BK


EMSW PUSH-paket (tryckande), SVART. Komplett slagdörrsöppnare med programväljare PS-3B, teleskopisk armförlängning, 50 mm axelförlängning, silveranodiserad kåpa med svarta gavlar, magnetbrytare och svart SAS-F armsystem.
 
Pris 14.500 ex. Moms


.

EMSW PULL-paket (dragande), SVART
1000133BK


EMSW PULL-paket (dragande), SVART. Komplett slagdörrsöppnare med programväljare PS-3B, axelförlängning 20 mm, silveranodiserad kåpa med svarta gavlar, magnetbrytare och svart glidskenearmsystem.
 
Pris 14.500 ex. moms


.

EMSW EMO PUSH (tryckande)
1005710BK


EMSW EMO PUSH (tryckande) komplett elektromekanisk slagdörrsöppnare med teleskopisk armförlängning, axelförlängning 50 mm, On/Off/Öppet-switch, silveranodiserad kåpa och svart tryckande armsystem.
 
Pris 11.990 ex. moms


.

EMSW EMO PULL (dragande)
1005712BK


EMSW EMO PULL (dragande) komplett elektromekanisk slagdörrsöppnare med axelförlängning 50 mm, On/Off/Öppet-switch, silveranodiserad kåpa och svart dragande armsystem.
 
Pris 11.990 ex. moms


.

STYRPRODUKTER 

Dooman erbjuder ett brett utbud av sändare och mottagare som enkelt kan installeras i ert hem, baserat på era behov. Med dessa hjälpmedel inom kommer ni att själv kunna styra saker som att öppna entré- och hissdörrar, släppa in besökare och mycket mer.

Flera av våra produkter används idag i alla typer av skolor och boenden, exempelvis servicelägenheter, enskilda boenden och vårdinrättningar..

Andromeda IR-REC 2

Andromeda IR–REC 2 är en programmerbar mottagare med två reläutgångar (två funktioner). Den används vanligen till att styra dörrautomatik.

Andromeda IR–REC 2 är programmerbar med GewaLink–kanaler och kodade kanaler (4096 kod). IR–REC 2 är kompatibel med alla äldre GewaLink–sändare.

Externa detektorer kan anslutas. Yttre manöverkontakt (armbågskontakt) kan också anslutas.


.

Andromeda IR-DET 3

IR–detektor för separat montering och anslutning till Andromeda IR–mottagare. Utanpåliggande montage. Diskret montage som döljer skruvar för fastsättning.

Kapslad för inom– och utomhusmontage. Levereras med 3 meter anslutningskabel. OBS! Passar bara till Andromedamottagare.


.

Control Medi Easy (CME)

Control Medi Easy är en programmerbar fjärrkontroll med 4 knappar.


.

..

 

Vill ni beställa eller har ni frågor kring Dörrautomatik?
Kontakta oss idag så förklarar vi hur det går till.