top of page

Bostads och fastighetsutveckling

sedan 1971

Vårt mål

Med fokus på funktion och människa.

På Dooman drivs vi av viljan att hjälpa människor med att få en fungerande vardag i sin boendemiljö. Med egen utveckling och produktion är vi alltid i teknisk framkant och en av de ledande aktörerna på marknaden

I nära samarbete med användare och beställare arbetar vi för att ta fram genomtänkta och lättanvända produkter som dessutom är ekonomiskt realistiska.

Nöjda kunder väljer Minigarage BB40 från Dooman Teknik www.dooman.se

Bostads- och fastighetsutveckling

01

När cyklar tenderar att bli kapitalvaror höjs kraven på tillgång till förvaring som är lättillgänglig och säker. Ofta i  brist på annat ställer man cyklar i trapphus, tvättstugor och inne i lägenheten

Läs mer>>

02

Idag väljer de flesta av landets kommuner Dooman när det kommer till minigarage. BB40 är ett fast installerat minigarage som uppfyller de kriterier som krävs vid bostadsanpassning. 

Läs mer>>

03

Oavsett om ni är i behov av dörrautomatik eller låssystem för entré, framsidan, baksidan eller insidan tar vi fram en lösning som passar just era behov och byggnader.

Läs mer>>

04

Laddstation, laddstolpe eller laddbox? Vilket varumärke? Vad gäller det för regler? Vi på Dooman hjälper er igenom hela projektet från början till startklar och skalbar laddning.  

Läs mer>>

05

Stoveguard - En ny generation av spisvakter från Norwesco har blivit ännu bättre med känsligare sensorer som reagerar på minsta avvikelse . Ren design, robust konstruktion. 

Läs mer>>

06

Med Digitala Informationstavlor får ni en naturlig knytpunkt för informationsspridning och med smarta nyckelfria passersystem skyddar ni fastigheten och skapar trygghet för era hyresgäster.

Läs mer>>

07

Med utgångsläge ifrån just ert behov erbjuder vi på Dooman ett brett utbud av Trösklar, Ramper och Stödhandtag anpassat för bostadsanpassning, allt ifrån detaljer till kompletta lösningar. 

Läs mer>>

Pålitlig dörrautomatik för offentliga miljöer

Dooman öppnar dörrar

Från behovsanalys till installation och serviceavtal
Att välja Dooman som leverantör ger er en komplett leverantör som installerar era entrélösningar och minimerar driftstörningar i era flöden. Våra rutinerade installatörer gör en behovsanalys på plats och tar fram underlag så att ni som kund får en så optimal lösning som möjligt till rätt pris.

Nöjda kunder väljer Dörrautomatik och entrelösningar från Dooman Teknik www.dooman.se
Nöjda kunder väljer Cykelgarage och minigarage från Dooman Teknik www.dooman.se

I mer än 30 år har vi på Dooman hjälpt människor till en enklare och bättre vardag

Smarta förvaringskoncept

Dooman Teknik erbjuder flexibla och säkra förvaringslösningar för cyklar, el-cyklar, el-rullstolar, scootrar, permobiler, handikapp fordon och annan utrustning. Våra kunder är företag, fastighetsägare, BRF och landets kommuner, Dooman är sedan 30år en av de ledande aktörerna på marknaden.

Vi arbetar i nära samarbete med användare och beställare för att ta fram genomtänkta och lättanvända produkter som dessutom är ekonomiskt realistiska.

 

På Dooman drivs vi av viljan att hjälpa människor med att få en fungerande vardag i sin boendemiljö. Med egen utveckling och produktion är vi alltid i teknisk framkant och en av de ledande aktörerna på marknaden.

 

I bakgrunden ser man modell CB5, ett bra exempel på cykelgarage som är framtaget från ett samarbete med kunder.

Nöjda Bostadsrättsföreningar väljer Cykelgarage och Minigarage från Dooman Teknik www.dooman.se

Nära samarbete

Verksamheten grundades 1990 i Västra Frölunda, Göteborg och har sedan starten arbetat med dörrautomatik, hjälpmedel och bostadsanpassning.

 

Idag är vi tillsammans med våra systerföretag i Lagercrantz Group inom divisionen Electrify ständigt på gång med utveckling, produktion och support. Vår uppgift och ansvar är att vara en del av Bostads- och fastighetsutvecklingen i samhället och alltid se på våra kunder som en väsentlig del av utvecklingen.

Nöjda kunder väljer Dörrautomatik och spisvakter från Dooman Teknik www.dooman.se

Made in Gothenburg

Dooman levererar dagligen ut till kunder och användare över hela Sverige samt övriga nordiska länder.


Genom kontinuerlig utveckling och med tydligt fokus på hållbarhet, funktionalitet och enkelhet, går vi i täten för innovation förvarings- och dörrlösningar i boendemiljöer. Dooman Teknik är idag marknadsledande inom detta segment.

I februari 2015 förvärvades Dooman Teknik AB av Lagercrantz Group och är numera en del av divisionen Electrify.

Nöjda kunder väljer Cykelgarage från Dooman Teknik www.dooman.se

Kontinuerlig utveckling

DOOMAN - Säker och trygg förvaring sedan 1990

MINIGARAGE BB40

Vårt minigarage BB40 är originalet som med sin unika konstruktion och höga kvalitet är marknadsledande sedan många år. Idag finns BB40 i flera varianter och Dooman erbjuder nu även säkra och flexibla förvaringslösningar för cyklar och el-cyklar.

I nära samarbete med användare och beställare arbetar vi för att ta fram genomtänkta och lättanvända produkter som dessutom är ekonomiskt realistiska.

Senaste nyheter

Nöjda kunder väljer Cykelgarage, Minigarage, Dörrautomatik och entrelösningar från Dooman Teknik www.dooman.se

Det är många som cyklar i verksamheten, har ni bra förvaringslösningar för era cyklar?

Våren är här och våra cyklar behöver säker och tillgänglig förvaring, hur har ni det med cykelförvaring för personal, vårdtagare, hyresgäster, kunder eller andra besökare som färdas med cykel?

Nöjda kunder väljer Cykelgarage, Minigarage, Dörrautomatik och entrelösningar från Dooman Teknik www.dooman.se

Våren är här och våra cyklar behöver säker och tillgänglig förvaring

Hur har ni det med cykelförvaring för personal, vårdtagare, hyresgäster, kunder eller andra besökare som färdas med cykel?

Nöjda kunder väljer Cykelgarage, Minigarage, Dörrautomatik och entrelösningar från Dooman Teknik www.dooman.se

Nya smarta cykelgaraget CB4+ är nu ute på marknaden

Som tidigare uppmärksammats så introducerar Dooman Teknik nu ytterligare en smart förvaringslösning för cyklar, en skalbar garagemodell som går att bygga vidare på i moduler.

Nöjda kunder väljer Cykelgarage, Minigarage, Dörrautomatik och entrelösningar från Dooman Teknik www.dooman.se

Ny smart cykelförvaring introduceras under första kvartalet 2022

Ett riktigt välplanerat och genomtänkt enkelgarage för cyklar, skalbart att bygga vidare på med fler moduler. 

bottom of page