G-GBPT7XCBGB
top of page

Laddskåp och laddstationer för offentliga miljöer

Förvarings- och laddningsskåp för olika typer av batterier t.ex. cykelbatterier, skåpen levereras i olika storlekar, anpassat efter antal batterier. Nu kan ni som fastighetsägare eller förvaltare erbjuda en praktisk och lättillgänglig förvaringsplats både vad det gäller säkerhet och brandskydd.

Tillsammans med våra partners Elkontakten och Norwesco har vi på Dooman Teknik lång erfarenhet av att installera smidiga skalbara laddsystem, vi har dessutom under många år jobbat med landets samtliga kommuner, fastighetsbolag och dagligen har vi kontakt med olika Bostadsrättsföreningar.

Med rätt analys tar vi fram en lösning som passar just er förening eller verksamhet. En lösning där alla ladda sina bilar utan att höja fastighetens effektuttag. 

Säker laddning

Trygghet och säkerhet sedan 1971

01

Smarta laddskåp

Dooman Teknik erbjuder laddskåp för säker förvaring och laddning av cykelbatterier. Laddskåp av högsta kvalitet som också passar mycket bra för laddning av batterier till el-scooter, handverktyg eller mobiltelefoner.

 

Med laddskåp från Dooman kan ni som fastighetsägare erbjuda en praktisk och lättillgänglig förvaringsplats både vad det gäller säkerhet och brandskydd.

Ladda ner produktbeskrivning här...

02

Förebygger stöld och brand

Med förvarings- och laddningsskåp från Dooman får ni ett säkert och förebyggande skydd mot stöld och brand. Våra Laddskåp levereras i olika storlekar anpassat efter antal och storlek på batterier.

 

 

Säkert, funktionellt & lättinstallerat 

Våra laddskåp är utrustade med sockel och låsbar lucka med plats för elanslutningar och fläkt. Varje hyllplan är ventilerat för att hålla ner temperaturen vid laddning av batterierna. Detta tillsammans med en kraftig fläkt ger en längre livstid för batterierna.

Ladda ner produktbeskrivning här...

02

Laddskåp LS3/LS6

Modellerna LS3/LS6 är utformade för säker förvaring och laddning av de flesta typerna av batteri. Ni får en praktisk uppsamlingsplats som underlättar både säkerhets- och brandskyddsarbete för er som fastighetsägare.

 

Laddskåpen är tillverkat av pulverlackerad galvaniserad plåt med god ventilation, robusta dörrar samt infällda gångjärn av hög kvalitet. Varje

skåp är utrustad med 230v eluttag för laddning av olika typer av cykelbatterier enligt EU-standard. Laddningsstationen rymmer både batteri och laddare.

Låsalternativ

Skåpen levereras med en hänglåsnyckel, ett standard nyckellås, digitala kodlås eller RFID-lås.

Handla online här...

02

Laddskåp LS5/LS12

Modellerna LS5 & LS12 från Dooman Teknik är förvarings- och laddningsskåp för cykelbatterier som finns i två storlekar, för fem eller tolv batterier.

 

Laddskåpen har en låsbar lucka bakom vilken det finns utrymme för elanslutningar och en fläkt. Varje hylla är ventilerad för att hålla temperaturen nere när batterierna laddas, och på modellen med tolv fack (LS12) är en extra kraftfull fläkt monterad för att maximera ventilationen. Alla skåp tillverkas i Sverige, vilket ger möjlighet till flexibilitet i färgval och design om så önskas. 

 

Låsalternativ

Skåpen levereras med en hänglåsnyckel, ett standard nyckellås, digitala kodlås eller RFID-lås.

Handla online här...

03

Laddstation bil

Laddstation, laddstolpe eller laddbox? Vilket varumärke? Vad gäller det för regler? Vi hjälper er igenom hela projektet från början till startklar laddning.

 

Med rätt analys och utifrån era krav och önskemål tar vi fram en lösning som passar just er förening eller verksamhet. En lösning där alla ladda sina bilar utan att höja fastighetens effektuttag. 

bottom of page